• head_banner

De beste LiMnO2 batterigrossistene nær deg

Pkcell er en batteriprodusent basert i Shenzhen med mange års erfaring.Produktene den tilbyr inkluderer limno2-batteri, lisocl2-batteri og engros aaa-batterier.Produksjonsbedrifter trenger store mengder pålitelige batterier for å produsere produktene sine.

Det er mange fordeler med å kjøpe batterier i bulk.Å velge den beste batteriprodusenten sparer kostnader, forenkler styring av forsyningskjeden og sikrer en stabil og pålitelig energilagringsløsning.

https://www.pkcellpower.com/about-us/

 

Pkcell tilbyr tilpassbare batterier

Pkcell har tjent globale produsenter i mer enn15 år og har erfaring med å produsere ulike batterityper.Vi har levert Lithium Button Cell Battery, Primary Lithium Battery Packs og LiFepo4 batteri til forskjellige kunder.Fra klassifiseringen av batteribruksscenarier kan vi lage klokkebatteri cr1216 og knappcellebatteri.

Batteri engros i nærheten av meg

PKcell-batterier sendes over hele verden.Enten du ser etter en grossist batteriforhandler nær deg i Toledo eller Ohio, kan vår leveringstjeneste levere hvilken som helst batteritype du trenger til deg!

Bør jeg velge LFP-batterier eller LiMnO2-batterier?Hva er forskjellene mellom dem?

LFP-batteri (litiumjernfosfat) og LiMnO2-batteri (litiummangandioksid) er to forskjellige typer li-ion-batterier, hver med sine egne egenskaper og bruksområder.

LFP-batteri (litiumjernfosfat):

Katodemateriale: Jernfosfat (LiFePO4)
Anodemateriale: Grafitt
Elektrolytt: Litiumsalt i et organisk løsningsmiddel
Kjent for høy termisk stabilitet, lang levetid og sikkerhet.
LiMnO2-batteri (litiummangandioksid):

Katodemateriale: Mangandioksid (MnO2)
Anodemateriale: Litium
Elektrolytt: Litiumsalt i et organisk løsningsmiddel
Tilbyr høy energitetthet, noe som gjør den egnet for bruksområder der høy kapasitet er avgjørende.

Spenning:

LFP-batteri:

Nominell spenning: Omtrent 3,2 til 3,3 volt
LFP-batterier har noe lavere nominell spenning sammenlignet med LiMnO2-batterier.
LiMnO2-batteri:

Nominell spenning: Omtrent 3,0 til 3,3 volt
LiMnO2-batterier har vanligvis en høyere nominell spenning sammenlignet med LFP-batterier.

 

Energi tetthet:

LiFePo4 batteri:

Sammenlignet med LiMnO2-batterier er energitettheten til LFP-batterier litt lavere.Imidlertid tilbyr de en god balanse mellom energitetthet, sikkerhet og lang levetid.
Litium manganat batteri:

LiMnO2-batterier har høyere energitetthet, noe som gjør dem egnet for applikasjoner der maksimering av energilagringskapasitet er kritisk.

koste:

LiFePo4 batteri:

Litiumjernfosfatbatterier kan koste mer enn noen andre litiumionbatterikjemier, men LFP-batterier er oppladbare og gjenbrukbare.

Litium manganat batteri:

LiMnO2-batterier er mer kostnadseffektive når de brukes i stor skala.De enkle lagringsforholdene og store kapasiteten gjør at denne modellen fortsatt er grunnen til at mange velger den.

Valget mellom LFP-batterier og LiMnO2-batterier avhenger av de spesifikke kravene til applikasjonen, inkludert batteristørrelse, spenning, sykluslevetid, energitetthet og kostnadshensyn.Hvis du fortsatt er i tvil om hvordan du velger et batteri, vennligst kontakt PKcell for din profesjonelleDen beste batteriløsningen!


Innleggstid: 26. september 2023