• head_banner

Karakteristika og forholdsregler for lithiumsulfitkloridbatteri

Batteriets egenskaber:

1) Batteriets specifikke energi er så høj som 430Wh/kg (1000Wh/dm3), hvilket er den højeste blandt alle slags lithium-batterier.

2) Høj åben kredsløbsspænding, op til 3,6 volt (V) for enkeltcelle;Arbejdsspændingen er høj og varierer med belastningen, normalt mellem 3,2 og 3,6 volt (V).

3) Selvafladningshastigheden er lav, og den årlige selvafladningshastighed er under 2%;Den har en lang holdbarhed og kan opbevares i 10-15 år ved stuetemperatur.

4) Driftstemperaturområdet er bredt, og den generelle driftstemperatur er mellem – 55 ℃ og +85 ℃.

5) Arbejdsspændingen er stabil.Mere end 90 % af batterikapaciteten udsendes på en højspændingsplatform med næsten konstant spænding.

6) Generelt fungerer den kontinuerligt i lang tid med en lille strøm og kan give en mellemstrømsimpuls med en arbejdstid på op til 8 år.

7) Selve batteriet har en PTC-beskyttelsesplade, og strømfaldet af batteriets kortslutning er mindre end 600mA inden for 5s, og spændingsfaldet er mindre end 0,04V, når PTC'en passerer 400mA.

Forholdsregler for brug af batteri:

1) Kortslutning og opladning er forbudt.

2) Det er forbudt for brugere selv at kombinere batterier.

3) Overudledning, ekstrudering, forbrænding eller adskillelse er strengt forbudt.

4) Det er forbudt at bruge eller opvarme uden for det tilladte temperaturområde.

5) Når batteriet er vant til termineringsspændingen, skal det fjernes fra instrumentet i tide.

6) Svejs ikke direkte på batteriets overflade, men brug batteriet med forudinstalleret styresko eller bly.

7) Det brugte batteri skal bortskaffes i overensstemmelse med de lokale miljøbeskyttelsesforskrifter, begraves dybt under jorden eller lægges på dybt vand.

Ovenstående forholdsregler skal overholdes nøje for at undgå forkert betjening og brug af batteriet, hvilket kan føre til hævelse, lækage, brand eller eksplosion af batteriet


Indlægstid: 21. februar 2023