• head_banner

Enorme bruksområder for Limno2-knappcellebatteri

DeLiMnO2 (litiummangandioksid)batteri er mye brukt i dagliglivet.Det er to typer LiMnO2-batterier.Sylindriskogknappcelletypebatteri.På grunn av de forskjellige formene, er bruksscenarioene og de respektive fordelene til disse to batteriene også forskjellige.LiMnO2-knappcelletypen med den kompakte størrelsen og pålitelige kraftutgangen som er integrert i mange små elektroniske enheter og leker.Her er et sammendrag av noen vanlige applikasjoner:

● Armbåndsur: En av de vanligste bruksområdene for LiMnO2-knappceller er i kvartsarmbåndsur.De foretrekkes på grunn av sin lange levetid og konsistente spenningsutgang, noe som er avgjørende for å opprettholde nøyaktig tid.PKCELL CR batterimodeller:CR2025, CR3032, CR2016, CR2032, CR1225, CR1220, etc.

●Høreapparater: Høreapparater med sin lille størrelse brukes ofte med LiMnO2-knappcellebatteri.På grunn av den lille størrelsen, påliteligheten og den jevne spenningen til batteriet, som er avgjørende for den sensitive elektronikken i disse enhetene.

Høreapparater med knappcellebatteri

●Fjernkontroller: Små fjernkontroller, for eksempel de for bilnøkler eller garasjeportåpnere, er ofte avhengige av LiMnO2-knappceller for sin kompakte størrelse og langvarige kraft.

● Medisinsk utstyr: Mange bærbare medisinske enheter, som digitale termometre og blodsukkermålere osv. Påliteligheten deres er avgjørende i medisinske omgivelser der nøyaktige målinger er avgjørende.PKCELL CR2025 spesielt egnet for blodsukkermålere.DeCR 2025er også et ideelt erstatningsvalg for 5003LC, BR2025, CR2025, DL2025, ECR2025, KCR2025 og KECR2025

Medisinsk utstyr med knappcellebatteri
●Elektroniske leker: Små elektroniske leker, spesielt de som krever langvarig, stabil kraft, bruker ofte LiMnO2-knappceller.Deres evne til å gi konsistent energiutgang sikrer at lekene fungerer som forventet over tid.

●Kalkulatorer: Kompakte kalkulatorer, spesielt de som er designet for å være bærbare, bruker ofte disse batteriene for deres levetid og evnen til å opprettholde en stabil spenning over en lengre periode.

●Digitale kameraer: Noen kompakte digitalkameraer bruker LiMnO2-knappceller, spesielt for å drive små komponenter som minnekort eller dato- og klokkeslettfunksjoner.

●LED-lommelykter: LED-lommelykter i miniatyr, ofte på størrelse med nøkkelring, bruker disse batteriene for deres evne til å gi en sterk effekt i forhold til størrelsen.

LED-lommelykter med knappcellebatteri

●Fitness Trackers: De lette og langvarige egenskapene til LiMnO2-knappcelle-batteridressen for slanke og små treningssporere, som er praktisk og pålitelig.

●Datamaskinhovedkort: Disse batteriene kan også finnes i datamaskinens hovedkort, der de holder systemklokken i gang og lagrer BIOS-innstillinger når datamaskinen er slått av.

●Sikkerhetstokener: Enheter som brukes for sikker datamaskinpålogging, som engangspassordtokener, bruker ofte disse batteriene for sin lange holdbarhet og pålitelighet.


Innleggstid: Des-06-2023