• head_banner

Hvordan PKCELL Li-SOCL2-batterier fungerer i vannmålere

PKCELL Li-SOCL2-batterier er et populært valg for vannmålere, I dette tilfellet, vil du vite hvordan de fungerer:

Rike og mangfoldige modeller :PKCELL Li-SOCL2 batterier har mange modeller, som ER34615, ER26500 osv. De passer for ulike typer industri- og familievannmålere.

Liv og pålitelighet: Livet til vårt Li-SOCL2batteri er opptil 10 år og kapasiteten er stor.De er pålitelige ved forskjellige temperaturer for å gjøre den egnet for familie- og industrivannmålere.

Stabil strømforsyning:PKCELL Li-SOCL2 batterier har en stabil spenning.Denne stabile kraften er avgjørende for nøyaktig funksjon av vannmåleren.

Lite vedlikehold: Etter installasjon trenger disse batteriene knapt vedlikeholdes, noe som er et ideelt valg for industrielle vannmålere.

Driftstiden til LI-SOCL2-batteriet i industrivannmåleren avhenger av følgende punkter:

For eksempel: For å bestemme den nøyaktige driftstiden til ER334615-batteriet i den industrielle vannmåleren, må du vurdere følgende:

Batterikapasitet: ER334615 batterikapasitet er vanligvis spesifisert i milliangtimer (MAH) eller amperetimer (AH).Denne verdien indikerer hvor mye energi som kan lagres i batteriet.

 

Strømforbruk til vannmålere: Det gjennomsnittlige strømforbruket (W) eller millimeter (MW) til den industrielle vannmåleren under driftstid.

Donald-forhold: Driftstiden avhenger også av frekvensen til vannmåleren.Hvis vannmåleren går kontinuerlig, vil batteriet utlades raskere enn den periodiske driften.

Du kan bruke følgende formler når du kjører:

På tidspunktet for kjøretid (timer) = batterikapasitet (AH eller MAH) / strømforbruk for vannmåler (W eller MW)

For eksempel, hvis du har 5000 MAH ER334615-batterier, og den industrielle vannmåleren bruker i gjennomsnitt 1 watt og 1 watt ved drift, vil den estimerte driftstiden være:

Når kjøretid = 5000 mAh / 1000 mW = 5 timer

Vær oppmerksom på at dette er en forenklet estimert verdi, som kan være forskjellig i henhold til temperatur, batteriutladningsegenskaper og spesifikke designfaktorer for vannmålere ved faktisk drift.

Alt i alt gjør konsistent ytelse, lite vedlikehold og stabil og sikker spenningPKCELL Li-SOCL2 cells et utmerket valg for vannmålerbrukere.

 


Innleggstid: 29. november 2023